Afdrukken

Klantenservice

 

 

 

 

Hier vind je antwoorden op je vragen over het winkelen in onze webshop, je bestelling, betaalmogelijkheden en meer.


Verzend mogelijkheden

Alle bestellingen via de webwinkel van De Barones Ruitersport worden in ons centrale magazijn in Baarle-Nassau verpakt en verzonden.

levering zal voornamelijk op werkdagen geschieden. ( binnen 48 uur verzonden)

LET VANWEGE WERKEN ERNAAST WORDT MAANDAG EN WOENSDAG NIKS VERZONDEN. ALLEEN DINSDAG,DONDERDAG,EN VRIJDAG.

Bestellen:

U kunt bestellen vanaf €15,- euro

Betalen:

-Je bestelling betalen doe je makkelijk,snel en veilig via IDEAL...

- Bankoverschrijving: De Barones Ruitersport NL28RABO 0157260607

Bij bankoverschrijving word de bestelling in behandeling genomen zodra het factuur bedrag op onze rekening is overgemaakt. Om uw bestelling zo snel mogelijk te laten verlopen verzoeken wij u het ordernummer te vermelden.

 

Verzenden:

-Verzenden Nederland via Post NL of DHL komt €6,95 bij 

-Verzenden Belgie POST Nl komt €8,95 bij

- Gratis verzenden Boven €200,- euro

Verwachte levertijden kunnen per land verschillen, en in drukke periodes enigszins worden vertraagd.

Nadat je bestelling is verwerkt, zul je via email een orderbevestiging ontvangen. Zodra je bestelling vanuit ons magazijn is verzonden, volgt er een tweede email als bevestiging.

Gratis verzending geldt niet voor producten met speciale bezorgkosten. De extra bezorgkosten worden altijd op de productpagina aangegeven.

Betaal mogelijkheden

Geldige betaalmethodes

Betaling voor alle goederen geschied met creditcard, bankpas of á contant bij afhalen.

Wij accepteren betalingen met:

  • VISA
  • MASTERCARD
  • MAESTRO
  • AMERICAN EXPRESS
  • iDEAL

 

 

 

Retour informatie

Retourbeleid

Herroepingsrecht

Na ontvangst van je bestelling heb je 14 dagen de mogelijkheid om de koop te ontbinden of het product om te ruilen, zonder opgaaf van reden. Opruiming, Sale en Aanbiedingen zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Belangrijk is dat het product compleet en in de originele staat teruggestuurd wordt. Indien mogelijk ontvangen wij de originele verpakking retour. Wees daarom voorzichtig met de verpakking en controleer vooraf of je de juiste producten hebt besteld. Artikelen met een persoonlijke borduring zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht. Het retourneren van gratis- of bonus producten is niet toegestaan. Indien geretourneerd zal hier geen financiële of materiële compensatie tegenover staan.

De kosten en het risico voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Wij adviseren je de Track&Trace code die je van het postkantoor ontvangt, te bewaren. Heb je een verkeerd artikel ontvangen, vragen over je retour of onze producten? Neem zo spoedig mogelijk na ontvangst van de artikelen contact met ons op.

Geldteruggave

Op het retourformulier wordt het Europees bankrekeningnummer (IBAN en Swift) gevraagd wat ook de standaard zal worden in Nederland. Deze hebben wij nodig om het geld aan je terug te kunnen storten. Indien je een order geannuleerd hebt die al wel is betaald, zullen wij het geld terugstorten zodra de betaling fysiek bij ons binnen is of binnen de wettelijk gestelde periode van 30 dagen. Gemiddeld duurt het 2 weken voordat het geld teruggestort kan worden.

Stuur je artikel om te ruilen of te retourneren, voorzien van een compleet ingevuld retourformulier (wordt bij elke order meegestuurd) naar onderstaand adres:

De Barones Ruitersport
Nijhoven 11

5111HE  Baarle-Nassau(Nederland)

Restitutie buiten het herroepingsrecht

Wij behouden ons het recht om kleine verschillen in productkleuren en afwerking te hebben. Als je vragen hebt omtrent deze afwerking (ook bij bestellingen met borduring) adviseren wij je om contact op te nemen met onze klantenservice vóór je een bestelling plaatst. Kleine afwijkingen in productafwerking rechtvaardigen een claim niet; gebruik gezond verstand.

De combinatie van kwaliteit en prijs van het product bepaalt of een gebruikt product in aanmerking komt voor geldteruggave.